Mensen
marleen2

Marleen Splinter
Partner

Begin 2013 zijn Evelien en ik ons eigen merkenbureau RISE begonnen en sindsdien focus ik me volledig op de belangen van onze klanten en hun merken. Ik houd me vooral bezig met het opzetten van waardevolle merkenportfolios en conflictbemiddeling, waarbij ik altijd bekijk of de geijkte weg wel de beste oplossing biedt.
Mijn kracht is dat ik vanuit doelen denk. Ik richt me in elk advies eerst op vaststellen wat de klant wil bereiken en wat het budget is. Veel klanten komen zelf met de oplossing, bijvoorbeeld een merkregistratie, terwijl dat in bepaalde gevallen juist problemen kan opleveren en de belangen van de klant niet dient. Het bezoeken van klanten vind ik heel waardevol, omdat het helpt een beter beeld te vormen van de klant en zo de beste adviezen te geven.

Sinds 2001 ben ik werkzaam als merkengemachtigde, tot 2013 partner bij een groot Amsterdams merkenbureau
OHIM geregistreerd Europees merken- en modellengemachtigde, BMM erkend merkengemachtigde en lid Auteur TQL!

Je kunt mij bereiken via marleen@risemerken.nl   |   06 – 19 87 28 71   |   LinkedIn


 

Evelien Udo

Evelien Udo
Partner

In 2008 ben ik begonnen als merkenadviseur, gegrepen door de dynamiek van het intellectuele Eigendomsrecht. Mijn grote passie is het voeren van gesprekken met klanten; goed luisteren naar hun activiteiten, behoeften en belangen en deze vervolgens omzetten in een duidelijk, to the point juridisch advies. Het liefst denk ik in een vroeg stadium mee, zodat mijn adviezen kunnen worden meegewogen in de besluitvorming. Vooraf de zaken goed aanpakken, vind ik constructiever dan achteraf problemen oplossen.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt bij een groot Amsterdams Merkenbureau. Ook ben ik OHIM geregistreerd Europees merken- en modellengemachtigde en BMM erkend merkengemachtigde.
Je kunt mij bereiken via evelien@risemerken.nl   |   06 – 24 93 19 31   |   LinkedIn

Marleen en Evelien hebben de opleiding aan de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht (BMM) met succes afgerond. De BMM is een beroepsvereniging van juridische specialisten. De certificering garandeert deskundig advies en begeleiding bij de juridische bescherming van merken, modellen (design) en bij onderhandelingen en conflicten.